Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ve Edirne il Başkanı Dr. Serpil Tütüncü'den ilçemize Ziyaret

iyi Parti Edirne il Başkanı Dr. Serpil Tütüncü ve iyi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakır-lar 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ilçe-mize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2022 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2022 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ve Edirne il  Başkanı Dr. Serpil Tütüncü'den ilçemize Ziyaret

Nilay YILMAZ

    iyi Parti Edirne il Başkanı Dr. Serpil Tütüncü ve iyi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.
    iyi Parti Edirne il Başkanı Dr. Serpil Tütüncü ve iyi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemizi ziyaret etti.
    iyi Parti Edirne il Başkanı Tütüncü ve iyi Parti Edirne Milletvekili Çakırlar ilk olarak iyi Parti Havsa ilçe Başkanlığını ziyaret ettiler.
iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş'ı parti binasında ziyaret eden iyi Parti Edirne il Başkanı Tütüncü ve iyi Parti Edirne Milletvekili Çakırlar yetki belgesini ilçe Başkanı Ak-taş'a takdim ettiler.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Aktaş, “Edirne il Başkanımız Sayın Dr. Serpil Tütüncü, Milletvekilimiz Sayın Orhan Çakırlar, iyi Parti Edirne il yöneticilerimiz , belediye meclis üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in olurlarıyla tarafına tevhi edilen yetki belgesini takdim ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş ile fikir alışverişinde bulunan iyi Parti Edirne il Başkanı Tütüncü ve iyi Parti Edirne Milletvekili Çakırlar daha sonra ilçemiz  esnaf  ve vatandaşlarla bir araya geldiler.
    iyi Parti Edirne il Başkanı Dr Serpil Tütüncü, iyi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, iyi Parti Edirne il yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlik-te ilçemizde her hafta Cumartesi günü kurulan pazarını ve esnafı ziyaret ettiler.
    Ziyaretleri kapsamında esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattılar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.