Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Nikah Salonumuz Kapılarını Açtı

Havsa Belediyesi tarafından geçtiğimiz sonbaharda yapımına başlanan ve tamamlanan Kır Bahçesi Nikah Salonu 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü düzenlenen tören ile açıldı. Yoğun katılım ile açılan Havsa Belediyesi Nikah Salonunda ilk nikah kıyıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yeni Nikah Salonumuz Kapılarını Açtı

Nilay YILMAZ

    Uzun yıllardır ilçemizde 100. yıl iş hanının bodrum katında kıyılan nikahlar artık Recep Özen Kır Bahçesi içerisine yapılan ilçemiz Nikah Salonunda kıyılacak.
    Havsa Belediyesi tarafından geçtiğimiz sonbaharda yapımına başlanan ve tamamlanan Kır Bahçesi Nikah Salonu 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü düzenlenen tören ile açıldı.
    “Havsa Belediyesi Nikah Salonumuzu da kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Geçtiğimiz yıl açarak halkımızın hizmetine sunduğumuz ‘Recep Özen Kır Bahçe’mize ‘Havsa Belediyesi Nikah Salonu’muzu da kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.
    Yıllardır yer sorunu nedeni ile zorunlu olarak pasajın altında kıydığımız nikahları, artık Havsa'mızın yeni yüzüne yakışır şekilde Kır Bahçemizin içerisindeki ferah ve modern nikah salonumuzda kıyacağız. Halkımıza ve evlenerek yeni yuva kuracak çiftlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.
Yeni Nikah Salonunda ilk Nikah Kıyıldı
    18 Mayıs 2022 Çarşamaba günü yoğun katılım ile açılan Havsa Belediyesi Nikah Salonunda ilk nikah kıyıldı.
    Havsa Belediyesi tarafından Kır Bahçemizin içerisindeki Havsa Belediyesi Nikah Salonunda 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 11.00'da ilk nikâh kıyıldı.
    Mutlu bir beraberlik için adım atan Batuhan ve Gamze çiftinin nikahını ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan kıyarken, genç çiftin nikâh şahitliğini ise DSi Bölge Müdürü Erdinç Kuran yaptı. 
    ilçemiz Belediye Başkanı Balkan; “Nikah Salonumuzdaki açılışımızın ardından ilk nikahımızı da kıyarak, ilk çiftimizi de evlendirmiş olduk. Ekiz ve Duvan ailelerini tebrik eder, Batuhan ve Gamze çiftimize mutluluklar dileriz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.