Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Yarın En Güzel Kokulu Hasat Yapılacak

ilçemizde “Gül Hasadı Şenliği” 21 Mayıs Cumartesi günü (yarın) saat 11:00'da T.Ü Havsa Meslek Yüksekokul bahçesinde yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Yarın En Güzel Kokulu Hasat Yapılacak

Nilay YILMAZ

    Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu ile Havsa Belediyesi'nin ortaklaşa düzenleyeceği Edirne Gülü Hasat Etkinlikleri kapsamında hazırlıklar tamamlandı. 21 Mayıs Cumartesi günü Yüksekokul bahçesinde yapılacak tören saat 11:00'de başlayacak. 
    Etkinlik ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Yüksekokul müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan “Kampüs alanımızda bulunan güllerin hasadını tanıtıcı bir program kapsamında yapmak istiyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimiz ile birlikte gül çiçeklerini toplayıp katılımcılara sembolik olarak yağ çıkarmayı göstereceğiz. Belediye başkanlığımız tarafından hatıra fotoğraf çekim alanları oluşturuldu. Program içerisinde Keşan Belediyesi Bandosu ve Havsa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterileri olacak. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün açtığı ve Yüksekokulumuzda yürütülen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu'nun başarı belgelerinin dağıtımı yapılacak. Son olarak katılımcılara ikramlar yaparak programı tamamlamak istiyoruz. Programımıza tüm Havsalılar davetlidir.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.