Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Millet ittifakı Atatürk Anıtı'na Çelenk Koydu

Millet ittifakı Havsa 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs 2022 Perşembe günü Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Millet ittifakı Atatürk Anıtı'na Çelenk Koydu

Sertkan YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi, iYi Parti Havsa ilçe Başkanlığı ve Saadet Partisi Havsa ilçe Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs 2022 Perşembe günü Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.
    Çelenk sunma törenine CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, iYi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, Saadet Partisi Havsa ilçe Başkanı Murat Aladağ, CHP Kadın Kolları, CHP Gençlik Kolları, iYi Parti Kadın Kolları, iYi Parti Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı. 
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden törende konuşma yaptı. Özden yaptığı konuşmasında, “Sayın iyi Parti ilçe Başkanım, Sayın Saadet Partisi ilçe Başkanım, yöneticilerimiz ve değerli Millet ittifakı Üyeleri; Çelenk sunma programına hoş geldiniz.
    Emperyalizm ve işbirlikçi saray yönetimine karşı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkmasıyla başlayan Milli Mücadele, düşmana karşı açılan bayrak, hür yaşamış hür yaşayacak Türk Milletinin ve Türk tarihinin en önemli günlerinden biridir.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yol arkadaşları ve Türk milletinin azmi ve mücadelesiyle bağımsızlığını ilan ederek, Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet etmiştir.
    19 Mayıs kurtuluşun ve aydınlık yarınların başlangıcıdır. 19 Mayıs varoluş ve bağımsızlıktır.
    19 Mayıs Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerin bayramıdır.
    19 Mayıs Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günüdür. 
Değerli Millet ittifakı Üyeleri,
    Atatürk devrimleri ışığında, Cumhuriyetin sağladığı kazanımları koruyan, uygarlık ve barışın aydınlık yolunda bir gelecek için çalışan, geleceğimizin güvencesi gençlerimizin ve tüm Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.