Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Canalp ilçemize Veda Etti

Görev süresi içinde son kez geçtiğimiz Cuma günü ilçemize gelen Edirne Valisi Ekrem Canalp, ilçemize veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Vali Canalp ilçemize Veda Etti

Nilay YILMAZ

    Batman Valiliği'ne atanan Edirne Valisi Ekrem Canalp ilçemize veda etti. 
    Görev süresi içinde son kez geçtiğimiz Cuma günü ilçemize gelen Canalp,  “Yapmam gereken ve kafamda tasarlamış olduğum hemen hemen her şeyi yapma imkanım oldu. Edirne'den ayrılırken, derin bir huzur içerisindeyim” dedi.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan valilik kararnamesiyle Edirne'den Batman'a atanan Vali Ekrem Canalp veda ziyaretleri kapsamında 13 Mayıs 2022 Cuma günü ilçemize geldi. 
    Recep ÖzenKır Bahçesi'nde geniş bir protokol katılımı ile karşılanan Canalp, tek tek katılımcılar ile konuştu ve helallik aldı. Bu sırada zaman zaman da duygusal anlar yaşandı.
    Vali Canalp, Edirne'deki 3.5 yıllık görev süresinin Batman Valiliği'ne atanması dolayısıyla sona erdiğini belirterek, “Pazartesi Edirne Valiliği önünde yapacağımız vedalaşma töreninin ardından Edirne'den ayrılmış olacağım. Ben bütün Edirnelilere buradan içtenlikle şükranlarımı arz etmek isterim” dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “ilimize 2018 yılında atanan Vali'miz Ekrem Canalp'i Batman'a uğurladık. ilimizdeki çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Valimizin yolu açık olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.