Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Dünü, Bugününü ve Yarını ile Her Açıdan Havsa'mızı Konuşacağız”

ilçemizde ilk defa 26-27 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan ve konusu Havsa olan sempozyumla ilgili olarak çalışmalar devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2022 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2022 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Dünü, Bugününü ve Yarını ile Her Açıdan Havsa'mızı Konuşacağız”

Nilay YILMAZ

    “ilçemizde yapılacak olan sempozyumda dünü, bugününü ve yarını ile her açıdan Havsa'mızı konuşacağız. 26-27 Mayıs 2022'de gerçekleştireceğimiz sempozyumda güzel sunumlar ile hazırlanıyoruz.” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize açıklamada bulundu.
    Balkan açıklamasında; “Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve Havsa MYO işbirliğinde 26-27 Mayıs 2022'de gerçekleştirmeye hazırlandığımız “Her Yönüyle Havsa Sem-pozyumu” için çalışmalarımız devam ediyor. 
    Bu kapsamda Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okul Müdürümüz Prof  Dr. Mustafa Tan ve müdür yardımcıları hocalarımız ile sempozyum hazırlık toplantımızı  gerçekleştirdik. Sempozyumun birinci gününde Havsa'nın tarihi gelişimi konulu bir panel yapılacaktır. Yaklaşık 70 akademisyen 60 sunum yapacak. Havsa'nın tarihi gelişimini ele alan konuşmalar yapacaklardır. ikinci günde ise Havsa'nın sosyo-ekonomik gelişimi konulu panelde Havsalılar konuşacaklardır. Havsayı sosyal ekonomik tüm yönleriyle ele alacağımız çok geniş çaplı bir çalışma olacak. Panellerin yanında fotoğraf ve proje sergilerinin de yer alması planlıyoruz.
    Dünü, bugününü ve yarını ile her açıdan Havsa'mızı konuşacağımız sempozyumda güzel sunumlar ile hazırlanıyoruz.
    100. yılımızda her yönü ile Havsa'ya yakışan bir sempozyum olacağına inandığımız bu organizasyona tüm hemşehrilerimizi de şimdiden davet ediyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.