Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan, “Çocuklarımıza Hayırlı Olsun”

ilçemiz Hacıgazi Mahallesi'nde yaklaşık 2000m2 lik alana yapılan içerisinde spor alanı, yürüyüş ve bisiklet yolu bulunan temalı 100. Yıl Masal Çocuk parkı geçtiğimiz Cumartesi günü yoğun katılım ile açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan, “Çocuklarımıza Hayırlı Olsun”

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Hacı Gazi Mahallesi'ndeki 100. Yıl Masal Çocuk Parkı'nın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. 30 Nisan 2022 Cumartesi günü düzenlenen açılış törenine ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, mahalledeki çocuklar ve vatandaşlar katıldı. 
    Açılışını çocuklarla beraber yapan ilçemiz  Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan “ilçemiz çocuklarına herşeyin en güzeli yakışır. 100'ncü yılımızda çocuklarımıza armağan olsun.” dedi.
    Balkan “Havsa Belediyesi olarak daha yaşanabilir bir Havsa için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu amaçla çocuk parkları, yürüyüş yolları, spor alanları oluşturmaya gayret ediyoruz. Hacıgazi mahallemizde yeni nesil belediyecilik anlayışına uygun olarak içinde basketbol spor alanı, temalı çocuk parkı ve yürüyüş - çocuk bisiklet yolu olan çok güzel bir park daha kazandırmak için harekete geçtik. Çocuklarımız bizim gözbebeğimiz. Onlar için güzel bir oyun ve dinlenme alanı oluşturduk. Havsa için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz her alanda desteklerimiz devam ediyor. 
    Yaklaşık 2000 m2 alana kurulan parkımızın 100'ncü yılımızda çocuklarımıza armağan olsun. 100'ncü yılımıza yakışan çok güzel bir park daha kazandırmanın heyecanı içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. ilçemize, çocuklarımıza hayırlı olsun.” dedi.
    Açılışın ardından çocuklar ilçemizde tek olan temalı parkta doyasıya oynadılar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.