Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan Ayı Bitiyor Bayram Geliyor

Onbir ayın sultanı olan Ramazan Ayını Pazar günü tutacağımız orucumuz ile uğurluyor ve Pazartesi günü hoşgeldin Bayram diyoruz. ilçemizde toplu bayramlaşma 29 Nisan 2022 Cuma günü (bugün) saat 14.00'de Milli Egemenlik Parkında yapılacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Ramazan Ayı Bitiyor Bayram Geliyor

Sertkan YILMAZ

    Bir aydır mübarek günleri bahşeden, günahlardan arınmamıza, kardeşliği pekiştirmemize, ibadetlerimizi çoğaltmamızı ve yoksullarımıza yardım elimizi uzatmamızı ön süren Onbir ayın sultanı olan Ramazan Ayını Pazar günü tutacağımız orucumuz ile uğurluyor ve Pazartesi günü hoşgeldin Bayram diyoruz.        
    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını ile mücadele kapsamında yaklaşık 2 yıldır evlerimizde yaşadığımız  Ramazan Bayramını bu yılda geçmiş yıllarda olduğu gibi sevdiklerimizle birlikte yaşayacağız. 
    Sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklamanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğu ile Batı Ekspres Gazetesi olarak tüm okuyucularımızın Ramazan Bayramını kutlar sağlıklı, mutlu sevdiklerimizle nice bayramlar dileriz.
    ilçemizde toplu bayramlaşma 29 Nisan 2022 Cuma günü (bugün) saat 14.00'de Milli Egemenlik Parkında yapılacaktır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.