Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan Kadir Gecesi'nin Bereketini Vatandaşlarla Yaşadı

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 27 Nisan Çarşamba gecesi ilçemiz camilerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Kadir Gecesi'nin bereketini hep birlikte yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan Kadir Gecesi'nin Bereketini Vatandaşlarla Yaşadı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan bin aydan hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği Kadir Gecesinde teravih sonrasında vatandaşlara kandil simidi dağıttı.
    Cami önlerine kurulan stantlarda ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve belediye personeli hem kandil simitlerini vatandaşlara dağıttı hem de Havsalıların Kadir Gecesini kutladı.
    Başkan Balkan; “Bin aydan daha hayırlı olan Mübarek Kadir Gecesi'nde de camilerimize gelip ibadetlerini yapan cami cemaatimize ve vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi bu mübarek gecede de ikramda bulunduk. Bu mübarek gecenin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Kadir Gecemizi önce camilerimizde ve kahvehanelerimizde hemşehrilerimizle, ardından mesaiye devam eden çalışma arkadaşlarımızla sahada bir arada geçiriyoruz.
    Bu kutsal gecede hem camilerimizde ve evlerinde dua eden hemşehrilerimizin, hem de halka hizmet ederek hakka hizmet eden mesai arkadaşlarımızın kandilleri mübarek olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.