Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her Yönüyle Havsa Sempozyumu Hazırlıkları Başladı

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu, Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediye'si tarafından ortak düzenlenecek olan Her Yönüyle Havsa Sempozyumu'nun 26-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılmasına karar verildi ve hazırlıklara başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2022 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2022 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Her Yönüyle Havsa Sempozyumu Hazırlıkları Başladı

Sertkan YILMAZ

    Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu, Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediye'si tarafından ortak düzenlenecek olan Her Yönüyle Havsa Sempozyumu'nun 26-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılmasına karar verildi ve hazırlıklara başlandı. Etkinlik Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu'nda yüz yüze gerçekleştirilecektir.
    Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Havsa Kaymakamı sayın Reşit Özer Özdemir ve Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın onursal başkan olduğu sempozyumun düzenleme kurulu başkanlığını Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan yürütecek.
    Düzenleme kurulu başkanı Mustafa Tan gazetemize konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. “ilçemiz ile ilgili konuların konuşulduğu ve tartışıldığı bir toplantıyı önceden beri planlıyoruz. Ancak pandemi nedeniyle bugüne kadar gerçekleştiremedik. Aksilik olmazsa önümüzdeki 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde etkinliğimizi yapmak istiyoruz. ilçemizin akademik seviyede tarihi, kültürel yapısı, ekonomisi ve tarımı gibi bütün yönleri ile ele alınacağı bu toplantıya çok sayıda üniversiteden katılım olmasını bekliyoruz. 
    Başta Havsa'lı akademisyenler olmak üzere Havsa ile ilgili çalışmaları olan araştırıcılara ulaşmaya çalışıyoruz. Rektörlüğümüz aracılığı ile ülkemizin bütün üniversitelerine duyuru yaptık. Daha şimdiden olumlu geri dönüşler alıyoruz.
    havsasempozyumu.trakya.edu.tr ismi ile web sayfası hazırladık ve kayıtlara başladık. Sunulan bildiriler sempozyumun tamamlanmasından sonra bir kitapta toplanacaktır. Böylece ilçemizin her yönü ile ele alındığı bir kitap ortaya çıkacaktır. Düzenlenen bu toplantıya yolu ve gönlü Havsa'dan geçen herkesi bekliyoruz”  dedi. 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.