Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yarıyıl Tatili için Son Ders Zili Bugün Çalıyor

Son ders zilinin çalmasıyla sömestr tatili bugün başlayacak ve ilçemizde 1747 öğrenci, bugün yarıyıl tatiline birinci dönem karnelerini alarak girecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2022 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2022 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yarıyıl Tatili için Son Ders Zili Bugün Çalıyor

Nilay YILMAZ

    Sömestr tatili bugün başlıyor. ilçemizde 1747 öğrenci,bugün yarıyıl tatiline birinci dönem karnelerini alarak girecek.
    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs salgını nedeniyle yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından 6 Eylül 2021'de 2021-2022 eğitim öğretim yılı  yüz yüze ve tam zamanlı olarak başladı.
    ilçemizde 1747 öğrenci, 24 Ocak- 4 Şubat'ta 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatilini yapacak.
    Öğrenciler yarıyıl tatili öncesi son derslerine bugün girecek ve okullarında birinci dönem karne heyecanı yaşayacak.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1'nci Dönem Sonu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulundu. 
    Fidan, “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemini tüm öğrencilerimizin yüz yüze eğitimini sağlayarak ve büyük bir aksaklık yaşamadan tamamladık. Öğrencilerimizin bu heyecanını yürekten paylaşıyoruz. Bu salgın döneminde sevgili öğrencilerimizi güçlü yarınlara hazırlayan Havsa eğitim ailesine özverili ve sabırlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 
Sevgili Öğrencilerimiz; 
    Sizler güçlü Türkiye'nin teminatı, evimizin neşesi, milletimizin saygın birer ferdisiniz. Aldığınız notlar sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz çabanın bir belgesidir. Sizleri, aydınlık yarınlara hazırlandığınız bu zorlu salgın döneminde yılmadan, yorulmadan, gayretle çalışmaya devam ettiğiniz için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. 
Değerli Öğretmenlerimiz, 
    Bu Covid-19 salgını döneminde büyük gayret göstererek yürüttüğünüz tüm çalışmaları yürekten kutluyorum. Güçlü Türkiye'nin geleceğinin şekillenmesinde öğrencilerimiz kadar, sizler de önemlisiniz. Yarınlarımız sizlerin yetiştirdiği evlatlarımızın omuzlarında yükselecektir. 
Kıymetli Velilerimiz; 
    iyi bir eğitim öğretim ortamının sağlanması ve eğitimde başarının arttırılması adına her zaman veli, okul ve öğretmen iletişimini önemsiyoruz. Siz kıymetli velilerimizden beklentimiz her koşulda ve durumda öğrencilerimizin yanında olmanız, bunu onlara hissettirmeniz ve öğrencilerimiz üzerinde baskı kurmamanızdır. 
    Salgınla ilgili alınan tedbirlerin olumlu neticelerinin görüldüğü, 1747 öğrencimizle tamamladığımız yüz yüze eğitime kaldığımız yerden devam etmek temennisiyle iyi tatiller diliyorum.” dedi.          

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.