Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diner, “Tüm Futbol Severleri Maça Bekliyoruz”

Edirne 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde B Grubu'nda ligin ilk yarısını 2'nci olarak tamamlayan Havsa Birlik Spor Kulübü sezonun ikinci yarısının ilk maçını Kırcasalih Spor Kulübü ile oynayacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2022 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2022 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Diner, “Tüm Futbol Severleri Maça Bekliyoruz”

Sertkan YILMAZ

    Ligin ilk yarısı 12 Aralık Pazar günü oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. ilk yarının son maçında Havsa Birlik Spor Kulübü Küplü Spor Kulübünü 2-0 yenerek toplamda 19 puanla ligin ilk yarısını 2'nci olarak bitirdi.
    Edirne 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde A Grubu'nda Ayşekadın Gb, B  Grubu'nda ise Keşan ilk yarıyı lider olarak ta-mamladı.
    Edirne 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde sezonun ikinci yarısı Pazar günü A Grubu'nda 3,B Grubu'nda 5 olmak üzere oynanacak 8 karşılaşma ile başlıyor.
    Havsa Belediye Mecli Üyesi olarak görev yaparken ilçemizin takımlarından olan Havsa Birlik Spor'un kulüp başkanı olan ilhami Diner, “Küplü Spor Kulübünü 2-0 yenerek toplamda 19 puanla ligin ilk yarısını 2'nci olarak bitirdik. Edirne 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde sezonun ikinci yarısı Pazar günü başlıyor.23 Ocak 20222 Pazar günü Saat 14.00'da Kırcasalih Spor Kulübü ile Havsa Stadında oynayacağımız maça tüm futbol severleri bekliyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.