Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa iç Gümrük Projesi” Ticaret Bakanlığı Yetkilerini Ağırladı

ilçemizin adeta geleceğini şekillendirecek olan “Havsa Gümrük Müdürlüğü” projesi' geçtiğimiz hafta Ticaret Bakanlığı yetkililerini ağırladı. Ticaret Bakanlığı yetkileri ve ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 'Havsa iç Gümrük Projesi' yatırım alanını gezerek planlanan saha çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2022 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2022 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Havsa iç Gümrük Projesi” Ticaret Bakanlığı Yetkilerini Ağırladı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın seçim vaatleri arasındada yer alan ve göreve geldiği ilk günden beri yoğun bir çalışma ve uğraş verdiği Avrupa'nın en büyük lojistik merkezlerinden biri olacak Havsa Gümrükleme Alanı bölgesindeki çalışmalar devam ediyor.  
    Ticaret Bakanlığı yetkileri ve ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 'Havsa iç Gümrük Projesi' yatırım alanını gezerek planlanan saha çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.
    “ilçemiz ve bölgemiz için önemli gelişmelerin arefesinde, heyecanımız da aynı şekilde devam ediyor” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Ticaret Bakanlığı Heyetimizi ilçemiz için önemli bir proje olan iç Gümrük alanında ağırladık.
    Ticaret Bakanlığı Uluslararası Ticaret Genel Müdürü Dr. Emre Orhan Öztelli, Destek Hizmetleri Genel Müdürü Oğuzhan Şatıroğlu, Daire Başkanı Dr. Yusuf Karakaş, Kapıkule Gümrük Bölge Müdürü Nihat Kınık ve Devlet Demiryolları Bölge Müdürü Veysi Alçınsu ile iç gümrük alanımızı gezerek incelemelerde ve değerlendirmelerde bulunduk.
    Bakanlığımız ile planladığımız iç Gümrük alanında yapılacak yatırım ve proje ile ilgili saha çalışmalarımız devam ediyor. ilçemiz ve bölgemiz için uzun yıllardır beklenmiş önemli bir proje. ilçemiz ve bölgemiz için önemli gelişmelerin arefesinde, heyecanımız da aynı şekilde devam ediyor. Havsamızın gelişmesi için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.