Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Halk Eğitimi Merkezi 4 Yeni Kurs Açmayı Planlıyor

Havsa Halk Eğitimi Merkezi mevsimsel tarım ve hayvancılık kursları açmayı planlıyor. Havsa Halk Eğitimi Merkezi (HEM) 2021-2022 eğitim öğretim yılında açılacak kurslar için kayıtlar başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2022 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2022 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Halk Eğitimi Merkezi 4 Yeni Kurs Açmayı Planlıyor

Sertkan YILMAZ

    Geçtiğimiz dönem ilçemiz ve köylerinde birçok kurs açan Havsa Halk Eğitimi Merkezi bu yılda  bir çok  eğitim seçeneği ile kültür, sanat ve mesleki gelişiminize katkı sağlayacak vatandaşa uygun kurslar açıyor.
    ilçemiz ve köylerinde de birçok başarılı kurs açan Havsa Halk Eğitimi Merkezi (HEM) 2021-2022 eğitim öğretim yılında yeni kurslar açmayı planlıyor.
    Havsa Halk Eğitimi Merkezi  mevsimsel  tarım ve hayvancılık kursları açılmayı planlıyor.
    Bu kurslarda uygulama yapılacağından en uygun mevsimsel şartlar gözetilerek planma yapılacağını belirten Havsa Halk Eğitimi Merkezi gazetemize açıklamada bulundu.
    Konu ile ilgili olarak Havsa Halk Eğitimi Merkezi tarafından gazetemize yapılan açıklamada; “Havsa Halk Eğitimi Merkezi olarak ilçemizde birçok yeni kurs açmayı planlıyoruz.
    Arıcılık ile ilgili açacağımız kursumuz Mart 2022'de,meyve ağaçlarında budama kursumuz Şubat 2022 tarihinde,tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kursumuz ve sebze yetiştiriciliği kursumuz Mart 2022 tarihinde başlamasını planlıyoruz.
    Şubat 2022 tarihinde açmayı planladığımız tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kursumuzu Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu işbirliği ile açacağız. ilçemizde alternatif üretim şekilleri oluşturmak için üniversitemizle işbirliği içerisinde kursiyerlerimize destek vereceğiz.
    Kurslar sonunda başarılı olanlara belgeleri verilecektir. 
    Bilgi ve başvuru için Havsa Halk Eğitimi Merkezimize bizzat gelerek yada 336 12 47 numaralı telefondan arayabilirsiniz.
Tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.