Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Birlik Spor Geleneksel Dayanışma Yemeği Yapıldı

Havsa Birlik Spor Kulubü'nün geleneksel olarak yaptığı dayanışma ve yardımlaşma yemeği 15 Ocak 2022 Cumartesi akşamı Edrinet restauranta yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2022 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2022 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Birlik Spor Geleneksel Dayanışma Yemeği Yapıldı

Sertkan YILMAZ

    Yemeğe başta ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan olmak üzere, ilçemiz Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, esnaflar ve futbol severler katıldı.
    Katılımın oldukça kalabalık olduğu yemekte açılış konuşmasını Havsa Birlik Spor Kulübü Başkanı ilhami Diner yaptı.
Diner yaptığı konuşmasında:
“Değerli Misafiler, 
    Havsa Birlik Spor Kulübümüzün Yardımlaşma ve Dayanışma yemeğine hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. 
    Konuşmama Atatürk'ün şu sözleri ile başlamak istiyorum. “Her çeşit spor faaliyetini Türk gençliğinin ana unsurlarından saymak lazımdır.” Bizler de Havsa Birlik Spor Yönetimi olarak Ata'mızın bu düsturu doğrultusunda gençlerimizi spora yönlendirmek zorundayız. Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz gençlerine spora ve sporun her türlüsüne yönlendirmek için çalışıyoruz. Amacımız sadece futbolda başarı elde etmek değil, gençlerimizi spora yönlendirmek ve spor ahlakına uygun gençler yetiştirmektir.
    Bu kapsamda Havsa Birlik Sporu sıfırdan aldığımız bu dönem, amatör ligde ilçemizin adına yakışır şekilde sizleri temsil etmek, ardından da bu yıl kurmayı hedeflediğimiz altyapımız ile Havsalı gençlerin bizleri temsil ettiği bir Havsa Spor'a kavuşmaktır. 
    Bu hedefler doğrultusunda görevi aldığımız günden buyana bizleri maddi ve manevi her anlamda destekleyen başta Belediye Başkanımız Av. Aydın Balkan'a, bu zorlu yükü taşımamızda destek olan Yönetim Kurulu Üyelerimize, hedeflerimize yürümekteki kurmaylarımız başta Bekir Hoca ve teknik heyetimize, Havsa Birlik Spor Ailesi adına teşekkür ediyoruz. Yine Havsa Sporumuza kurulduğu günden bugüne emek vermiş, kulübümüzü bu günlere getirmiş önceki dönem başkanlarımıza ve yöneticilerimize şükranlarımı sunarım. Vefat ederek aramızdan ayrılmış olanları rahmet ve minnetle anıyoruz. 
    Bu dönem Belediyemiz desteği ile yeni bir planla yola çıktık. Amacımız ilk etapta kendi ayakları üzerinde durabilecek bir Havsa Sporu oluşturmaktır. Bu doğrultuda ilk olarak bu amaca hizmet edecek, bizimle aynı hedefi paylaşan teknik ekip oluşturup kendimize zor ve yeni bir yön çizdik. Bu sezon çizdiğimiz bu hedefin ilk ayağı olarak şampiyon olmak ve bir üst lige çıkmak. Bunu yapabilmemiz için kilit noktamız hiç şüphesiz siz Havsa Spor sevdalılarının bizlere olan inancı ve desteğidir. Her dönem dayanışma yemekleri Havsa Birlik Spor ailesi için birlikteliğin ve sahiplenmenin adresi olmuştur. Bu akşamki yemeğin de bu birlikteliğin tekrar yeşermesine vesile olmasını diliyor yemeğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.