Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Havsa ilçe Kongresi 23 Ocak’ta Yapılacak

Uzun yıllar Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan Murat Aladağ 23 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak olan Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi’nde tek aday olarak seçime girecek. Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi 23 Ocak 2022 Pazar günü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonunda yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2022 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2022 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Saadet Partisi Havsa ilçe Kongresi 23 Ocak’ta Yapılacak

Sertkan YILMAZ

    Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi 23 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak.
    Uzun yıllar Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan Murat Aladağ tek aday olarak seçime girecek. 
    Saadet Partisi Edirne il Teşkilat Başkanı Mehmet Akif iriş, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, “Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatımızın 7. Olağan Kongresini 23 Ocak 2022 Pazar günü Saat: 14.00'te Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonunda gerçekleştirileceğiz. Yarım asrı aşkın bir zamandır 'Milli Görüş' çizgisinde siyaset yapan beşinci partimiz Saadet Partimizin Edirne Havsa ilçe teşkilatının 7. Olağan Kongresine hazırlanıyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Av. Bülent Kaya da kongreye iştirak edecek. Havsa ilçe Teşkilatımızda genç ve güçlü bir kadro oluşturduk. Tek liste ile girilecek seçimlerde uzun yıllar teşkilatımızın farklı kademelerinde görev yapmış olan Murat Aladağ kardeşimiz ilçe başkanımız olacak inşallah. Daha güzel, iyi ve faydalı hizmetler olacağına inanıyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.