Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan, Çalışan Gazeteciler Günümüzde Bizi Yalnız Bırakmadı

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Batı Ekspres Gazetesi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzde bizleri yalnız bırakmayan başta ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan olmak üzere tüm okurlarımıza teşekkür ederiz.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2022 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan, Çalışan Gazeteciler Günümüzde  Bizi Yalnız Bırakmadı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.
    Hiç bir anlamlı günümüzde gazetemizi yalnız bırakmayan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde de gazetemizi ve bizleri yalnız bırakmadı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyarette yaptığı konuşmasında; “Zor şartlar altında fedakarca görev yapan ilçemizin tarihine ışık tutan yerel basınımızın emekçileri Batı Ekspres Gazetesi'ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nilay Yılmaz ve eşi Sertkan Yılmaz ile bir araya geldik.
    Bu vesile ile gerek ilimiz'de gerek ilçemiz'de vefakarca çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.
    Batı Ekspres Gazetesi olarak hiçbir anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ederiz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.