Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk beraberindeki partililerle ilçemize bağlı köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2022 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, ilçemize bağlı köylerde esnafı ziyaret ederek ekonomik gelişmelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk beraberindeki partililerle ilçemize bağlı köyleri ziyaret etmeye devam ediyor. Savaşrürk esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, yeni ekonomi paketi ile ilgili bilgilendirici broşür dağıttı.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, Yönetim Kurulu üyeleri Sabri Pehlivan, Şemsettin Yıldırım, Haydar Çelik, Eren Taşköprü ve il Genel Meclis üyesi Ahmet Demircan ile birlikte geçtiğimiz günlerde ilçemize bağlı Şerbettar köyünü ziyaret etti. 
    Ziyaret ile ilgili olarak AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk gazetemize açıklamada bulundu. Savaştürk açıklamasında; 
    “ilçemiz ve köylerimiz esnafını ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında geçtiğimiz günlerde ilçemiz Şerbattar Köyü'nü ziyaret ederek esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yeni ekonomi programımız yatırım, istihdam, üretim, ihracat, büyüme konulu program broşürlerimizi dağıttık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.