Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım Sain Başkanlık için Adaylığını Açıkladı

Yapılacak olan Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresinde mevcut başkan Yıldırım Sain, Başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2022 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2022 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yıldırım Sain Başkanlık için Adaylığını Açıkladı

Nilay YILMAZ

    20 Ocak 2022 Perşembe günü çoğunluk sağlanamaz ise 27 Ocak 2022 Perşembe  günü gerçekleşecek Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresinde mevcut Başkan Yıldırım Sain, başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.
    Esnafın desteği ile yeniden aday olduğunu kaydeden Yıldırım Sain, “Esnaf ve sanatkar arkadaşlarımın desteği ile yeniden göreve talibim. Kıymetli esnaf ve sanatkar dostlarım görevde olmuş olduğumuz süre zarfında maalesef gerçek olan bir şey var ekonomik krizleri yaşıyoruz. Pandemi sürecinde en çok ezilen en çok mağdur olan esnaf kesimi biz olduk. Görevimizi aldığımız günden bugüne kadar herzaman esnafımızın yanında olduk. Kurumsal kimliğimizi ön plana koyarak tüm resmi dairelerle istişareleri yerine getirdik, yerine getirmeye de devam edeceğiz. Mutluluğunuzu paylaştık, kötü günlerinizde sizleri asla yalnız bırakmadık. Covid-19 süresince Esnaf Odası olarak çalışmalarımızı ivedilikle sürdürdük. 
    Bu kapsamda bizlere destek olan ilimiz Valisine, ilçemiz Kaymakamına, ilçemiz Belediye Başkanına, ilçemiz Jandarma Komutalığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne ve ilgili daire amirlerimize teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.