Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Yıla Girerken ilçemiz Belediyesine 2 Araç Birden

ilçemiz Belediyesine 2021 yılının son gününde bir cenaze aracı ve bir hizmet aracı olmak üzere toplamda 2 araç daha kazandırarak araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2022 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2022 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yeni Yıla Girerken ilçemiz Belediyesine 2 Araç Birden

Nilay YILMAZ

    Havsa Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. ilçemiz Belediyesi 2021 yılının son gününde bir cenaze aracı ve bir hizmet aracı olmak üzere toplamda 2 araç daha kazandırarak araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Havsa Belediyesi tarafından teslim alınan araçlar 31 Aralık 2021 Cuma günü Belediye önünde düzenlenen törenle hizmete sokuldu.
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada Belediyeye 2 yeni araç daha kazandırdıklarını bildirdi.
    Başkan Balkan yaptığı açıklamasında; “Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere ilçemize bir cenaze aracı ve bir de 6+1 m3 lük iki hizmet aracı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
    Sağlık Bakanlığımız'dan hibe alarak Belediyemiz'e devrini tamamladığımız ve 3 bölümlü iç ünitesini yaptırdığımız Cenaze aracımızın yanı sıra; göreve geldiğimizde 2 adet yıpranmış çöp aracımıza ilaveten aldığımız, biri tır biri 13+1 ve son olarakta dar sokaklarda ihtiyacını çektiğimiz 6+1 lik yeni çöp aracımızı da bugün itibariyle ilçemize kazandırdık. Yeni yıla girerken Belediyemize ve ilçemize biri hibe olan araçlarımız hayırlı olsun. Yeni araçlarımızı kazasız belasız görevlerde kullanmak nasip olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.