Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yeni Yılın ilk Günününe Yeni Zamlarla Uyandık”

“Asgari ücrete yapılan zamlar yetersiz düzeyde kaldı.” diyen iYi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2022 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2022 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Yeni Yılın ilk Günününe Yeni Zamlarla Uyandık”

Sertkan YILMAZ

    iYi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, yeni yılın ilk gününde yapılan zamları eleştirdi.
    “Asgari ücrete yapılan zamlar yertersiz düzeyde kaldı.” diyen iYi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, gazetemize yazılı açıklamada bulundu.
    Aktaş açıklamasında, “2021'in son saatlerini doğalgaz elektrik ve akaryakıta gelen kallavi  zam haberleri ile kapattık. Yeni yılın ilk gününü de yeni zamlarla uyandık. Bu kez daha iyi anlaşıldı ki 2022 bin hoş gelmesi ancak bu iktidarın güle güle gitmesi ile mümkün olacaktır.iktidarın 19 yıllık ekonomi politikaları ve güncel yönelimlerinin birleşmesiyle  ortaya çıkan büyük ekonomik kriz halka yüksek enflasyon ve zamlarla geri döndü.2021 yılında TL deki değer kaybı ile  birlikte alım gücü aşırı biçimde düştü. Buna karşın asgari ücrete yapılan zamlar yertersiz düzeyde kaldı. Ancak iktidar yapılan zamları geri alıcak sürecin startını daha ilk günden verdi. Doğalgazdan elektriğe köprü ücretlerine kadar birçok başlıkta  2022 zam yağmuru ile geldi .Bu durumun düzelmesi sadece ve sadece AK  partinin gitmesiyle mümkün olacaktır.
    Gerçek enflasyonu, %80 yerine %36 açıklayarak milyonlarca memurun ve emeklinin alacağı zam farkını, sahte enflasyon rakamları ile çalmak da resmi hırsızlıktır.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.