Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yüksekokulumuzda Eğitim-Öğretim Faaliyetleri Ara Vermeden Devam Ediyor”

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu'nda eğitim-öğretim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2021 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2021 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Yüksekokulumuzda Eğitim-Öğretim  Faaliyetleri Ara Vermeden Devam Ediyor”

Sertkan YILMAZ

    Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu'nda eğitim-öğretim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Yüksekokul müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan gazetemize yaptığı açıklamada derslerin başladığı günden bu yana gelinen durumu değerlendirdi. 
    Prof. Dr. Mustafa Tan yaptığı açıklamada; “Eğitim-öğretim faaliyetlerimiz Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlerle ikinci ayına gelmiş bulunmaktadır. Geçtiğimiz bu süreçte ciddi bir aksaklık yaşamadık. Bundan sonraki dönemde de tedbirleri gevşetmeden derslerimizi yüzyüze yürütme gayreti içerisinde olacağız.” dedi.
    Prof. Dr. Mustafa Tan önümüzdeki haftanın tatil olduğu yönündeki söylentilere de açıklama getirdi. “içinde bulunduğumuz bu hafta ara sınav haftasıdır. Yüksekokul idaresi olarak öğrencilerimizin sınavlarda daha başarılı olması için dersleri iptal ettik. Ancak önümüzdeki pazartesi gününden itibaren dersler kaldığı yerden devam edecektir. ilçemizde sınavlardan sonraki hafta içerisinde üniversitenin tatil olduğuna dair söylentiler doğru değildir. Zaten birinci sınıf öğrencilerimizin büyük çoğu üçüncü yerleştirmede kayıt oldukları için derslere daha yeni başladılar. Bu öğrencilerin açıklarını kapatmaları gerekir, bu nedenle bir hafta ara vermeleri söz konusu değildir” diye sözlerine ekledi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.