Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LÖSEV'den Gazetemize Ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Edirne il Temsilcisi Ceylan Toker gazetemizi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2021 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2021 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
LÖSEV'den Gazetemize Ziyaret

Nilay YILMAZ

    Edirne LOSEV il temsilcisi Ceylan Toker 18 Kasım 2021 Perşembe günü (dün), gazetemizi ziyaret ederek, LÖSEV ismini kullanarak para toplayanlar karşısında vatandaşları dikkatli olmaya davet etti. 
    Lösev temsilcisi Ceylan Toker, konu hakkında yaptığı açıklamada; “Bir kaç yıldır devam eden ve son günlerde dolandırıcılar tarafından kurumumuz adına makbuz kesme sureti ile vatandaşlarımızı dolandırıyorlar. Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), gönüllülerini ve vatandaşları dolandırıcılığa karşı bizlerde siz değerli basınımızın aracılığı ile vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Kapınıza gelip LÖSEV adına gazete satmaya, sahte makbuzlarla bağış toplamaya çalışan kişilere itibar etmeyiniz. Organize şekilde hareket eden, topladıkları bağışları kendi çıkarları doğrultusunda kullanan bu çetelere karşı dikkatli olunuz.
    Dolandırıcıları  Polis ve 0312 447 06 60 LÖSEV ihbar Hattı'na bildiriniz. Çünkü LÖSEV asla sokakta para toplamaz, parayla gazete satmaz. Kapınıza gelerek bağış istemez. Kamuoyuna saygı ile duyuruyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.