Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuncer “Amacımız Tarhananın Ana Vatanı Havsa Yapmak”

03 Şubat 2018 Cumartesi günü Havsa Belediyesi önünde açtıkları stand ile bu yola çıkan S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi 2'nci yaşını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2021 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2021 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Tuncer “Amacımız Tarhananın Ana Vatanı Havsa Yapmak”

Nilay YILMAZ

    Her Cumartesi günü tezgahtan başladıkları satışlarla kadınlarımız Edirne Ticaret ve Sanayii Odasında attıkları imzalar ile S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi  adını alarak yılmadan çıktıkları bu yolda 2 yaşını kutlamanın haklı gururunu yaşıyorlar.
    ilçemiz üreten kadınlarına her zaman destek veren Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi'ni ziyaret ederek “Başarılarını her geçen gün arttıran Havsa Kadın Kooperatifimizin kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.
    Başkan Balkan; “Gerek ilçemizde gerekse bölgemizde sağlıklı ve doğal üretimin çok daha önem kazandığı bu dönemde, aynı zamanda bölgemizin son dönemde sayısı gittikçe artan kadın Kooperatifinin öncüsü olma özelliğini taşıyan Havsa Kadın Kooperatifimizin 2. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu güzel ve anlamlı günde Kooperatifimiz'i ziyaret ettik.
    Kurulduğu günden bu güne önemli gelişme kateden ve yaptığı yatırımlar ile üretimini ve pazarlamasını her geçen gün arttıran, ilk günkü heyecanla başarısını sürdüren Kooperatifimizin kuruluşunu yine ilk günkü gibi hep birlikte pasta keserek kutladık. Geçen güzel günleri tekrar hatırladık, yeni hedeflerimizi konuştuk.
    Kooperatifimize, birlikte nice güzellikleri paylaşacakları uzun ve başarılı yıllar diliyorum.” dedi.
    S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi kurucu Başkanı Hülya Tuncer; “Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanarak bu yola çıktık. Havsa Kadın Kooperatifinin yöresel doğal gıda ürünleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi' indeyiz. Amacımız tarhananın anavatanı Havsa yapmak. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız. Bugün geldiğimiz nokta bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Tüm Havsa kadınları için hayırlı olsun. Oluşumumuza emeği geçen, bizlere destek olan  herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
    Batı Ekspres Gazetesi olarak bizlerde üretici kadınlarımızın yeni yaşını kutlar daha nice başarılı yıllar dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.