Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ziyaretlere Devam Ediyor

ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2021 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2021 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ziyaretlere Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs ile mücadele kapsamında uzun bir aradan sonra tüm kademelerde yüz yüze eğitime başlandığı yeni eğitim öğretim yılının ilk haftalarından itibaren ilçemiz ve köylerindeki okulları ziyaret eden ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Şube Müdürü Hakan Uzun okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.
    Okul ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacıyla okul ziyaretlerine devam eden ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Şube Müdürü Hakan Uzun, Abalar ilk-ortaokulu ziyarette bulunarak eğitim öğretim faaliyetlerine katıldılar.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Şube Müdürü Hakan Uzun okul ziyaretleri kapsamında Şahika Erkurt Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Fidan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları gezdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.