Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediye Başkanı Balkan, Projeler için Ankara'da

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ilçemizin uzun yıllardır hayal ettiği ve gerçeğe dönüşen Havsa iç Gümrük Projesi başta olmak üzere ilçemizde devam eden ve yapılması planlanan yatırımların süreçlerini takip etmek amacıyla 03 Kasım 2021 Çarşamba günü gittiği Ankara'da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2021 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2021 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediye Başkanı Balkan, Projeler için Ankara'da

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. ilçemizde yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ve projeler ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunan Balkan ilk olarak AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile birlikte  Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay'ı ziyaret etti.
    “ilçemize ve bölgemize büyük bir dinamizm getirecek iç Gümrüğü inşallah birlikte hayata geçireceğiz.” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Vekilimiz Sayın Dr. Fatma Aksal ile Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna Turagay'ı ziyaret ettik. 
    Ziyaretimizde iç Gümrük projemizin yapım kısmını takip eden Destek Hizmetleri Genel Müdürü Oğuzhan Şatıroğlu'da eşlik etti.
    Projenin geldiği aşamayı ve süreci takip ediyoruz. ilçemize ve Bölgemize büyük bir dinamizm getirecek iç Gümrüğü inşallah birlikte hayata geçireceğiz.” dedi.
    Sonrasında ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank'ı ziyaret etti.
    “ilçemizde kapsamlı değişiklikler yapmaya, hemşehrilerimize yeni bir Havsa çehresi kazandırmaya kararlıyız.” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Vekilimiz Sn. Dr. Fatma Aksal ile Ankara'daki işlerimizi takip etmeye devam ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız'da Bakan Yardımcısı Sayın Fatma Varank'ı ziyaret ettik. 
    Gaz şebekemizin döşenmesi sonrası Fatih Caddemiz'de yapacağımız düzenlemeler, iller Bankası'ndaki finansal destekler ve revize ettiğimiz meydan projemizi Bakanımız ile görüştük. ilçemizde kapsamlı değişiklikler yapmaya, hemşehrilerimize yeni bir Havsa çehresi kazandırmaya kararlıyız.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.