Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dölçek, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı

ilçemiz genç esnaflarından Arda Tava Ciğer Salonu' nun sahibi Gürcan Ahmet Dölçek gelecek dönem Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2021 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2021 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Dölçek, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı

Nilay YILMAZ

    ilçemizde uzun yıllardır esnaflık yapan Arda Tava Ciğer Salonu'nun sahibi Gürcan Ahmet Dölçek Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimi için adaylığını açıkladı.
    Gürcan Ahmet Dölçek gazetemize yaptığı yazılı açıklamada; “Sevgili esnaf arkadaşlarım ve abilerim, ben 1980 Havsa doğumlu Gürcan Ahmet Dölçek. Bir esnaf evladı olarak dünyaya geldim. Küçüklüğümden beri esnaf abilerimin yanın da yetistim. 1998'den beri de hepinizin bildiği gibi güzel Havsam da esnaf olarak hizmet etmekteyim.
    Esnaflarımızın derdine derman olmak için, esnafına sahip çıkmak için birlik beraberliğin gücünü göstermek için, içinizden biri olarak Haysa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Esnaf kardeşlerimizin ve abilerimizin samimiyetine ve sağduyusuna güvenerek desteğinize talibim. Elimin erdiği gücümün yettiği kadar yanınızda olmaya söz veriyorum.
    Bana aday olmam konusunda destek veren, bu görevi de layıkıyla yapabileceğime inanan, güvenen arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim. Mevlam hakkımızda hayırlısını eylesin.
    Gerçekleşecek olan seçimin Havsa köylerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.