Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan, “Halihazır Haritalarımız Yenilenecek”

ilçemizde yıllardır beklenen imar planlarının yenilenmesi konusunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. ilçemizin en son 1989 yılında yapılan ve geçerliliğini yitiren haritası güncellenecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2021 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2021 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan, “Halihazır Haritalarımız Yenilenecek”

Nilay YILMAZ

    iller Bankası'nın uzmanları ile Havsa Belediyesi Fen işleri imar ve Şehircilik Müdürlüğü birimi bir araya gelerek “imar Planı Revizyonu” çalışmalarına koordineli şekilde başlanmasının ardından “Havsa Sayısal Fotogramatik Halihazır Harita Yapım işi” ihalesi sonuçlandı projenin imzaları atılarak yer teslimi yapıldı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamasında; “Sadece bugünün değil yarının Havsa'sını da birlikte inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz sonbaharda başladığımız “Havsa imar Planı Revizyonu” çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor .
    iller Bankası üzerinden çıktığımız “Havsa Sayısal Fotogramatik Halihazır Harita Yapım işi” ihalemiz sonuçlandı ve Ankara'dan iki firma ortaklığınca yüklenilen projenin imzalarını atarak yer teslimini yaptık. 
    Bu çalışma ile yapacağımız imar çalışmasına esas olacak, ilçemizin gerek uçak ile gerekse karadan yersel ölçümlerle fotoğraflaması yapılarak halihazır haritalarımız yenilenecek.
    ilçe'deki tüm projeler ve imar çalışmaları için gerekli olan, en son tüm ilçe için 1989 yılında yapılarak geçerliliğini yitirmiş haritalarımızı 2022 yılında yenilemiş olacağız.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.