Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ilçemizi Gururlandırmaya Devam Ediyor

Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Kız Takımımız iddialı başlayarak geçtiğimiz günlerde Uzunköprü 1444 Kulübü ile karşılaştığı hazırlık maçından galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2021 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2021 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ilçemizi  Gururlandırmaya Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    Filenin Sultanları Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kız Voleybol takımımız iddialı başladı.
    Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Kız Takımımız, Uzunköprü 1444 Kulübü ile karşılaştığı hazırlık maçından galip ayrıldı.
    Geçtiğimiz hafta Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulubü halk oyunları ekibi Edirne halk oyunları yarışmasında göstermiş oldukları perfermans ile büyüklerde il birinciliği, yıldızlarda il ikinciliğini alarak ilçemizi gururlandırmasının ardından bu haftada Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Kız Takımımız, Uzunköprü 1444 Kulübü ile karşılaştığı hazırlık maçından galip ayrıldı.
    “Havsa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz kız voleybol takımımızda  farkını ortaya koyuyor” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Voleybol kız takımımız çalışmalarına galibiyetle başladı. Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Kız Takımımız, hazırlık maçından galip ayrıldı. Kızlarımızı ve hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.
    Batı Ekspres gazetesi olarak filenin sultanları Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü kız voleybol takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.