Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tan, “Bu Sayede Yüksekokulumuz Havsa'ya Yaklaşacak”

“Bu sayede Yüksekokulumuz Havsa'ya yaklaşacak, psikolojik kopukluk ortadan kaldırılabilecektir.” diyen Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Tan, “Bu Sayede Yüksekokulumuz Havsa'ya Yaklaşacak”

Nilay YILMAZ

    ilçemizin önemli bir diğer giriş noktası olan Cumhuriyet Mahalle girişinde kaldırım ve peyzaj düzenlemesi çalışmaların ardından ilçemiz Belediye ekipleri tarından Kilim Fabrikasının önünden mezarlığa kadar tamamlanan yürüyüş yolu üniversiteye kadar uzatılacak.
    “Bu sayede Yüksekokulumuz Havsa'ya yaklaşacak, psikolojik kopukluk ortadan kaldırılabilecektir.” diyen Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan gazetemize açıklamada bulundu.
    Tan yaptığı açıklamada; “Yüksekokulumuzun şehir merkezine uzak olması hem fiziksel hem de psikolojik bir kopukluğa sebep olmaktadır. Bu durum öğrencilerimizde de rahatsızlık oluşturmakta, yürüyerek şehir merkezine gitmek isteyenlere zorluklar çıkartmaktadır. 
    Belediyemizin Cumhuriyet Mahallesinden başlayarak Toki Konutlarına kadar gidecek bir yürüyüş yolu oluşturması Yüksekokulumuz ve öğrencilerimiz için memnuniyet vericidir. Bu sayede Yüksekokulumuz Havsa'ya yaklaşacak, psikolojik kopukluk ortadan kaldırılabilecektir. Bu çerçevede geçtiğimiz hafta sonu anayoldan Yüksekokulumuza gelen yola parke taş döşenmiştir. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ederiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.