Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nden ilçemize Teşekkür Belgesi

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hem bireysel ve toplumsal gelişime hem de istihdama yönelik sunduğu katkılardan dolayı 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' kapsamında teşekkür belgesi almaya hak kazandılar.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nden ilçemize  Teşekkür Belgesi

Sertkan YILMAZ

    Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Havsa Halk Eğitimi Merkezi, 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' kapsamında Milli Eğitim Bakanlığından teşekkür belgesi aldılar. 
    Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hem bireysel ve toplumsal gelişime hem de istihdama yönelik sunduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi almaya hak kazandılar.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan; "Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalardan ötürü teşekkür belgesi ile ödüllendirildik. Yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarda emeği geçen kursiyerlerimize, öğrencilerimize, usta öğretici ve öğretmenlerimize, idari personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayat Boyu Öğrenme kapsamında açtığımız kurslarımız yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.
    Havsa Halk Eğitimi Merkezi (HEM) 2021-2022 eğitim öğretim yılı için açılacak kurslar için kayıtlar devam ediyor. Katılımcılara sertifika verilen kurslarımıza tüm halkımızı katılmaya davet ediyoruz. Bilgi almak isteyen vatandaşlarımız  336 12 47 numaralı telefondan bizleri arayarak kurslarımız hakkında bilgi alabilirler.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.