Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cumhuriyet Mahallemizdeki Girişimizi Işıklandırmayla Süsleyeceğiz”

ilçemizin daha güzel görünümde olması adına Yeni Mahalle ve Varoş Mahalle girişlerinde yapımı tamamlanan çalışmaların ardından ilçemizin önemli bir diğer giriş noktası olan Cumhuriyet Mahalle girişinde çalışmalar başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Cumhuriyet Mahallemizdeki Girişimizi Işıklandırmayla Süsleyeceğiz”

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediyesi tarafından ilçemizin giriş noktalarından olan Yeni Mahalle ve Varoş Mahalle girişlerinde yapımı tamamlanan peyzaj ve düzenleme çalışmalarının ardından bu kez de ilçemizin Cumhuriyet Mahalle girişinde çalışmalar başladı. 
    ilçemizin hemen girişinde kötü görünüme sebep olan alanlara peyzaj ve düzenleme çalışmaları yaparak bu alanları yeşillendiren ilçemiz Belediyesi bu kez de ilçemizin önemli bir diğer giriş noktası olan Cumhuriyet Mahalle girişinde peyzaj ve düzenleme çalışmalarına başladı.
    Çalışmaları bizzat yerinde takip eden Başkan Balkan; “Daha öncede belirttiğim gibi ilçemizin her girişinin ilçemize yakışır biçimde olması için çalışmalarımız devam ediyor. ilçemizin istanbul çıkısı olan Cumhuriyet Mahallemizde Kilim Fabrikamızın önünde çalışmalara başladık.
    Planladığımız çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallemizde kaldırım ve peyzaj düzenlemesi yapacağız. Birde Cumhuriyet Mahallemizdeki girişimizi aydınlatma ve ışıklandırma ile süsleyeceğiz.Burada Kilim Fabrikasının önünden Köseömer Köyümüzün dönüşüne kadar kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarımızı yapacağız. Yaptığımız bu çalışmalar sonucunda geceleri ilçemiz girişi ışıl olacak. Devamında da Kilim Fabrikamızın önünden mezarlığa kadar tamamlamış olduğumuz yürüyüş yolumuzu üniversitemize kadar uzatacağız. Böylece vatandaşlarımıza yürüyüş alanı da kazandırmış olacağız. Çalışmalarımız etap etap yoğun bir şekilde devam ediyor. Artık yaptığımız çalışmaların sonuçları güzel bir şekilde ortaya çıkmaya başladı. Sizlere hizmet için ilk günden beri yoğun bir şekilde çalışıyor ve sizlerinde desteği ile bu yoğun çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.