Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ilçemizi Ziyaret Etti

Edirne iyi Parti Milletvekili Orhan Çakırlar geçtiğimiz 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ilçemize gelerek iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ilçemizi Ziyaret Etti

Sertkan YILMAZ

    Edirne iyi Parti Milletvekili Orhan Çakırlar geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemize gelerek pazaryeri, esnaf ve çiftçi ziyaretinde bulundular.
    Edirne iyi Parti Milletvekili Orhan Çakırlar, Havsa iyi Parti Başkanı Hasan Aktaş ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçemizde her Cumartesi günü kurulan sebze meyve pazarımızı gelerek pazarcı esnafımızı ve kadın meclisi üyelerinin açmış olduğu standları ziyaret ettiler.
    Esnafın sıkıntı ve isteklerini dinleyen Edirne iyi Parti Milletvekili Orhan Çakırlar, “Bugün Havsa mızda bulunan esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını ve isteklerini dinliyoruz. Tüm iYi Parti Yöneticileri olarak yaptığımız ziyaretlerde görüyoruz ki esnafımız çok zor durumda. Ülkemizin gerçek gündemi ekonomidir, yoksulluktur, işsizliktir. Bizler bu gündemi sokağa çıkıp vatandaşımız ile bir araya gelerek görüyoruz.” dedi.
    Ziyaretler kapsamında Edirne iyi Parti Milletvekili Orhan Çakırlar, Havsa iyi Parti Başkanı Hasan Aktaş ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Havsa yağlı tohumlar alım ofisinde çiftçiler ile bir araya gelerek sıkıntı ve isteklerini dinlediler.
    Edirne iyi Parti Milletvekili Orhan Çakırlar, Havsa iyi Parti Başkanı Hasan Aktaş ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte daha sonra ilçemize bağlı Hasköy, Söğütlüdere, Habiller, Musulça ve Arpaç köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. 
    Edirne iyi Parti Milletvekili Orhan Çakırlar, “köylerimizde üreticilerimizi ve köy halkını ziyaret ettik. Köylerimizde görüştüğümüz üreticilerimizin sıkıntıları hep aynı, girdi maliyetlerinin yüksekliği alım fiyatlarının düşüklüğü çiftçimizin belini bükmektedir.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.