Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde ilköğretim Haftası Törenle Kutlandı

ilçemizde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ilköğretim Haftası kutlama programı Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunma ile gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2021 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2021 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde ilköğretim Haftası Törenle Kutlandı

    13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında kutlanan ilköğretim Haftası dolayısıyla ilçemizde tören düzenlendi.
    2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen ilköğretim Haftası, Atatürk Anıtında  düzenlenen törenle başladı. Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, Şube Müdürü Hakan Uzun ve Okul Müdürlerinin hazır bulunduğu tören çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması sonrasında tören sona erdi.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;Uzun bir sürenin ardından tüm kademelerde ve sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime başlamanın, ilköğretim haftasını öğrencilerimizle birlikte kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.
    Eğitim bir toplumun geleceğini belirleyen en önemli süreçlerden birisidir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk de “Eğitimdir ki bir milleti ya özgür,bağımsız,şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözüyle eğitimin önemine işaret etmiştir.
    Eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz; çocuklarımızın yetenek ve ilgilerinin dahilinde zihinsel, ruhsal ve sosyal gelişimlerine öncülük edip milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.
    Sevgili öğrenciler, şunu her zaman biliniz ki bizler daima sizleri kendinize, ailenize,çevrenize ve ülkemize yararlı birer insan olarak yetiştirmenin gayreti içinde olacağız.
    Kıymetli meslektaşlarım; yeni nesli, ülkemizin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.
    Değerli veliler; sizlerle birlikte sürekli iletişim içinde, yarınlarımızı güvenle emanet edeceğimiz çocuklarımızı, Türk Milli Eğitim amaçları doğrultusunda en iyi biçimde yetiştireceğimizden emin olunuz.Şunu biliniz ki, bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlığınızın, ağır sorumluluğunu omuzlarımızda ve yüreğimizde hissediyoruz.
    Bu duygu ve düşüncelerle “ilköğretim Haftası’nı” kutluyor, tüm eğitim paydaşlarımızın başarılı bir yıl geçirmesini diliyorum.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.