Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizin Hayali Gerçek Oluyor, Yatırımcıların Gözü Havsa'da

Uzun yıllardır göç veren, iş sahalarının kıstlı olduğu ilçemiz, yatırımcıların yeni rotası oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2021 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2021 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizin Hayali Gerçek Oluyor, Yatırımcıların Gözü Havsa'da

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın seçim vaatleri arasındada yer alan ve göreve geldiği ilk günden beri yoğun bir çalışma ve uğraş verdiği Avrupa'nın en büyük lojistik merkezlerinden biri olacak Havsa Gümrükleme Alanı bölgesindeki gelişmeler yatırımcıların yeni rotası Havsa oldu.
    Ağustos ayı sonlarında ilk yatırımcı konuklarını ağarlayan “Havsa iç Gümrük Projesi”bu haftada Lojistik, depolama ve sanayi alanlarında faaliyet gösteren yatırımcıları misafir etti. 
    Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balka; “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda bir grup yatırımcı ile toplantı gerçekleştirmiş ve ‘Havsa iç Gümrük Projesi’ alanını kendilerine gezdirmiş ve bilgiler vermiştik. Bugünde belediyemizde istanbul'dan ilçemiz'e yatırım yapmak amaçlı bilgi almak ve fiziki şartları görmek isteyen Lojistik, depolama ve sanayi alanlarında faaliyet gösteren yatırım firmaları ve yatırımcılar ile görüştük.
    Lojistik, depolama ve sanayi alanlarında faaliyet gösteren özel sektör temsilcileri 08 Eylül 2021 Çarşamba günü ilçemize gelerek ilçemizde yatırım ortamını tanımaya yönelik bilgiler aldılar. ilçemiz artık yatırımcıların da ilgi alanında. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor
    ilçemizde yeni yatırım yapacak iş insanlarımıza ve sanayicilerimize her zaman yardımcı olmaya hazırız" diyen Başkan Balkan Havsa Belediyesi olarak üretim ve istihdamı ön plana çıkaracak yeni projelerinin de hazırlıklarını yaptıklarının altını çizerek; “Son dönemde ilçemiz'de yaşanan gelişmeler nedeni ile gelen yatırımcıların artışından memnun olmakla birlikte, düşünülen projelerin hayata geçmesi için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.