Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Halk Eğitim Merkezi Kurs Kayıtları Başladı

Havsa Halk Eğitimi Merkezi (HEM) 2021-2022 eğitim öğretim yılında açılacak kurslar için kayıtlar başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Halk Eğitim Merkezi Kurs Kayıtları Başladı

Nilay YILMAZ

    Geçtiğimiz dönem ilçemiz ve köylerinde birçok kurs açan Havsa Halk Eğitimi Merkezi bu yılda bir çok  eğitim seçeneği ile kültür, sanat ve mesleki gelişiminize katkı sağlayacak vatandaşa uygun kurslar açıyor.
    Vatandaşlar için birçok alanda kurs düzenleyen Halk Eğitimi Merkezleri, yetişkin eğitiminde en kolay erişim sağlanabilen birçok alanlarda ücretsiz kurs düzenleyen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün bünyesinde hizmet veren halk eğitimi merkezlerinin kapısı tüm vatandaşlara açık. 
    ilçemiz ve köylerinde de birçok başarılı kurs açan Havsa Halk Eğitimi Merkezi (HEM) 2021-2022 eğitim öğretim yılında yeni kurslar açmayı planlıyor.
    Konu ile ilgili olarak Havsa Halk Eğitimi Merkezi tarafından gazetemize yapılan açıklamada; “Havsa Halk Eğitimi Merkezi olarak ilçemizde birçok yeni kurs açmayı planlıyoruz.
    12 kişilik gruplar oluşması halinde liste dışındaki kurslardan da açılabilir (3700 den fazla kurs programı için HBOGM Modüller sayfasını inceleyiniz.) Kurslar sonunda başarılı olanlara belgeleri verilecektir. Vatandaşlarımız kurs kayıtları ve açılmasını talep ettiğiniz kurslar için e-yaygın sayfasına e-devlet girişi yapabilirler.
    Bilgi ve başvuru için Havsa Halk Eğitimi Merkezimize bizzat gelerek yada 336 12 47 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz.” denildi.    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.