Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan,“Destek Bizden, Üretmek Sizden”

ilçemizde üretken kadınlarımızın kooperatifleşmesinde, kadınlarımızın ürünleri üretebilmeleri için belediye binasını tahsis ederek, büyük destek olan Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, yapımında sona yaklaşılan ve ilçemiz için büyük bir kazanım olan Kır Bahçesi'nde Kadın Meclisi'nde üreten kadınlarımız ürünlerini sergileyip satabilmeleri için kendilerine imkan sağlamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2021 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2021 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan,“Destek Bizden, Üretmek Sizden”

Nilay YILMAZ

    Havsa Belediyesi kadınlara umut olmaya devam ediyor.
    Yapımında sona yaklaşılan ve ilçemiz için büyük bir kazanım olan Kır Bahçesi'nde Kadın Meclisi'nde üreten kadınlarımız ürünlerini sergileyip satabilecekler.
    Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde üretken kadınlarımızın kooperatifleşmesinde, kadınlarımızın ürünleri üretebilmeleri için belediye binasını tahsis ederek, makine parkurunun geliştirilmesinde ve pazar payının büyütülmesinde büyük destek olan Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan şimdide Kır Bahçesi'nde Kadın Meclisi'nde üreten kadınlarımız ürünlerini sergileyip satabilmelerine imkan sağlıyor.
    “Destek bizden,üretmek sizden” diyen Başkan Balkan; “Kır Bahçemizi Kadın Meclis'imizin el emeği ürünleri ile zenginleştireceğiz.
    Yapımında son aşamasına geldiğimiz Kır Bahçemiz'in içerisine Kadın Meclis'imizin ürünlerini sergileyip satabilecekleri bir de satış reyonu yapıyoruz.
    Kır Bahçemiz'e gelen misafirlerimizi Havsalı Kadınların el emeği ürünleri ile karşılayacağız. Destek bizden,üretmek sizden. inşallah daha çok güzel işler yapacağız.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.