Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilk Köy Kadın Üretici Kooperatifimizi Kuracağız

ilçemizde ilk Köy Kadın Üretici Koopertifi'nin kurulması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda üretici kadınlar AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ile birlikte ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ziyaret ederek ilk toplantılarnı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2021 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2021 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilk Köy Kadın Üretici Kooperatifimizi Kuracağız

Nilay YILMAZ

    ilçemizde ilk Köy Kadın Üretici Koopertifi'nin kurulması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda üretici kadınlar, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ziyaret ederek ilk toplantılarını gerçekleştirdi. 
    AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ve Osmanlı Köyü'nden üretici kadınların katıldığı toplantı sonrasında Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, yeni bir üretici kadın Kooperatifi kurmak amacı ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik dedi. 
    Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Balkan; 
    “Osmanlı Köyü'müzün azimli, çalışkan kadınları ile Kooperatif kurma yolunda hazırlıklara başladık.
    Osmanlı Köyü'müzden Nezaket Erişmiş, Halime Özer, Tülay Yurdakul ve Kadın Kolları Başkanımız Derya Tezcan ile Osmanlı Köyü'müzde yeni bir Üretici Kadın Kooperatifi kurmak amacı ile ilk toplantımızı yaptık.
    Amacımız Havsa'da Kadın Kooperatiflerimizin sayısını arttırarak, ilçemiz'de kadınların üretime ve ekonomimize katkılarını maksimum seviyelere ulaştırmak.
    Köyümüze, ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını, diğer köylerimize de örnek olacak başarılı bir kooperatife ulaşmayı diliyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.