Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan Yapılan Çalışmaları Yerinde inceliyor

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçe genelinde yapılan çalışmaları bizzat takip ediyor. ilçemizde devam eden pazaryeri inşaatı için çatı imalatını yapan firmayı ziyaret eden Balkan son durum hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan Yapılan Çalışmaları Yerinde inceliyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; 
    “Bugün Lüleburgaz'dayız. Devam eden pazaryeri inşaatımızda çatı imalatı yapılacak işyerini ziyaret ettik. istanbul laboratuvar'da sonuçları pozitif çıkan ve imalata hazır olan 95 tonluk demir malzemelerimizi yerinde gördük. 
    Testten geçemeyen 10mm sd-52 saç %5 lik malzemeyi değiştirerek çatı imalatımıza en kısa sürede başlıyoruz. Pazaryerimizde sağlamlık ve kalite kriterlerimizden ödün vermeyeceğiz.” dedi.
    ilçe genelinde yapılan yol çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Balkan;
    “Yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Mahallemiz'de Kilimci Fabrikamızın önünden mezarlığımıza uzanan yolumuzun yapım çalışmalarını takip ediyoruz. 
    Şu an Yeni Mahalle Okul Sokak'ta, Varoş Mahallesi'nin Göl Mahallesi dediğimiz kısmında ve Cumhuriyet Mahallemiz de bulunduğumuz kısımda yol çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. ilçemiz Havsa her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor. Bizde bu konuda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.