Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abalar Köyü Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenlerden Resim Sergisi

ilçemiz Abalar Köyü Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Resim Sergisi açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2021 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2021 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Abalar Köyü Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenlerden Resim Sergisi

Nilay YILMAZ

    Sergi açılışı ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve köy muhtarlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
    Sergi açılışı sonrasında Abalar Köyü Muhtarı Şerif Baştürk ve Köylüleri ziyeret eden ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; 
    “Abalar Köyü Ortaokulumuz'un yıl sonu resim sergisini ziyaret ettik. Havsa Kaymakamımız Sn. Reşit Özer Özdemir ile Abalar Köyü Ortaokulu öğrencilerimizin resim sergisinin açılışını yaparak, sergimizi gezdik. Çocuklarımızın yetenekleri ile çok mutlu olduk ve sergiyi hemşehrilerimizin de görmesi için Havsa'ya davet ettik.
    Ardından birlikte Kızılay'ın Abalar Köyü Ortaokulu'nda yaptığı Kütüphane iyileştirmesini gördük. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim.
    Abalar Köyü'müzde Muhtarımız Şerif Baştürk ve köylümüzü ziyaret ettik. Resim sergimizin açılışı için gittiğimiz köyümüzde Muhtarımız ve köylümüz ile çay içip sohbet ettik. Çalışmalarımızı konuştuk. Abalar Köyümüzün ve köylümüzün gönlümüzdeki yeri her zaman ayrıdır.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.