Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kır Bahçesinde ilk Nikah

Havsa Belediyesi Kır Bahçesinde geçtiğimiz günlerde ilk nikah merasimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kır Bahçesinde ilk Nikah

Nilay YILMAZ

    ilçemizin önemli ihtiyacı olan kır düğün ve nikah salonu eksikliği sona erdi. Havsa Belediyesi Kır Bahçesi geçtiğimiz Cumartesi akşamı ilk nikah organizasyona ev sahipliği yaptı.
    ilçemizde düğün salonumuzun hemen arkası halı sahamızın da hemen yanında 2000 m2'nin üzerinde bir alan içerisinde kır bahçesi düğün salonu projesini hayata geçiren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Kır Bahçemizde ilk nikamızı kıydık. Geçtiğimiz yıl yapımına başladığımız Kır Bahçemizde ne mutlu ki ilk nikahımızı bugün kıydık.içinde bulunduğumuz bu salgın günlerinde açık alanlar daha önem kazandı. 
    ilçemiz için, yeni evlenecek çiftlerimiz için önemli bir eksiği gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz.
    Yıllardır ilçemizde 100. yıl iş hanımızın bodrumunu nikah salonu olarak kullanıyoruz. Gençlerimizin mutluluğa ilk adımı attıkları o özel anlarından olan nikahlarını maalesef bu bodrum katında kıyıyorduk. Bugün burada açık alanda gençlerimizin mutluluğuna şahitlik ederken sonbahar ve kış aylarında da ilçemizde yıllardır eksikliğini hissettiğimiz nikah salonumuzda nikah merasimlerimizi gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız hala devam ediyor. Nikah salonumuz ve kır bahçemizin içinde bulunduğu kompleks haline getirmiş olduğumuz bu alanda gençlerimizin mutluluğa ilk adımı attıkları bu özel anlarına bizlerde şahitlik etmiş olduk.
    Büşra Orcan ve Ahmet Çakırlı çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. 2000 m2 alana sahip Kır bahçesi düğün salonumuz ve nikah salonumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.