Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Halk Eğitimi Merkezi iş Garantili Kurslarıyla Türkiye'de Tek Olma Özelliğini Taşıyor

Havsa Halk Eğitimi Merkezi bu yıl “Gel işin Olsun” projesi altında açtığı iş Garantili kurslarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Halk Eğitimi Merkezi iş Garantili Kurslarıyla Türkiye'de Tek Olma Özelliğini Taşıyor

 Sertkan YILMAZ

   Havsa Halk Eğitimi Merkezi bu yıl yaptığı çalışmaların arasından istihdama yönelik “Gel işin Olsun” projesi altında açtığı iş Garantili kurslarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Havsa Kaymakamlığı koordinesinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi ve ADAŞ Trakya tekstil iş birliğiyle açılan 140 saatlik kursları bitiren 26 kursiyer iş başı yaptı. 
    Kursu başarıyla bitiren kursiyerler hemen iş sözleşmelerini imzalayıp birkaç gün içinde de işe başladılar. Kurslar, kursiyerlerle hiçbir ad altında ücret alış-verişi yapılmadan açılıp yürütüldü. Katılımcıların çoğu ilçe merkezimizden ve köylerden olup Edirne merkezden ve çevre ilçelerden de kursa gelenler oldu. Halk eğitimi merkezimiz Türkiye çapındaki 997 halk eğitimi merkezi arasından, kursiyerlerle ücret alış-verişi yapılmayan ve kursu başarıyla bitiren tüm kursiyerlerin işe başlayabildiği tek kursu açmış olmanın haklı gururunu yaşıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.