Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Girişleri Güzel Bir Görünüme Kavuşuyor

ilçemiz Belediyesi tarafından ilçemizin giriş noktalarından olan Varoş Mahalle girişinde peyzaj ve düzenleme çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2021 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2021 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Girişleri Güzel Bir Görünüme Kavuşuyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediyesi yaptığı çalışmalarla ilçemize giriş noktalarının çehresini değiştiriyor.
    Havsa Belediyesi ilçemizin yeni mahalle girişinde ay yıldızı ve havsa yazımızın olduğu bölgede çalışmaları geçtiğimiz aylarda tamamlayarak ilçemizin Yeni Mahalle giriş noktasının güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlamıştı. Havsamızın hemen girişinde kötü görünüme sebep olan alana peyzaj çalışması yaparak bu alanı yeşillendiren ilçemiz Belediyesi bu kez de ilçemizin önemli bir diğer giriş noktası olan Varoş Mahalle girişinde peyzaj ve düzenleme çalışmalarına başladı.
    Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal geçtiğimiz günlerde Varoş Mahallesi'ni ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdiler. ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamada; 
    “ilçemizin yeni mahalleden ilçemize giriş yapılan bölgede çalışmalarımızı tamamladık. ilçemizin önemli giriş noktalarından biri olan bu alanı ilçemize yakışır güzel bir hale getirdik.Şimdi aynı çalışmaları ilçemiz önemli giriş noktalarından olan Varoş Mahallesi'nde yaparak bu giriş noktamızıda güzel bir hale getireceğiz. Bugün Vekilimiz Sayın Dr Fatma Aksal ile Varoş Mahallemiz'de çalışma yapan mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik.
    Varoş Mahallesi ilçe girişimizi de Havsamız'a yakışan şekilde yeşillendiriyor güzelleştiriyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.