Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özkan Fidan'ın 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Mesajı

ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan Covid-19 pandemisi gölgesinde sona eren 2020-2021 eğitim-öğretim yılının tamamlanması ile birlikte yıl sonu mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2021 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2021 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özkan Fidan'ın 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Mesajı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan Covid-19 pandemisi gölgesinde sona eren 2020-2021 eğitim-öğretim yılının tamamlanması ile birlikte yıl sonu mesajı yayınladı. Fidan mesajında; 
    “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de olumsuz ve derinden etkileyen küresel salgının yarattığı belirsizliklerin, risklerin ve kısıtlamaların kıskacında, 2020-2021 eğitim-öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz. Karşı karşıya kaldığımız bu belirsiz ve zorlu süreci sevgili çocuklarımızın lehine çevirebilmek için başta öğretmenlerimiz olmak üzere idarecilerimiz, personellerimiz, velilerimiz, görevli ve gönüllü tüm paydaş kişi, kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte el ele vererek, çalışmalarımızı gayretle, azimle ve sabırla yürütmenin, başarı ile tamamlamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
    Evde uzun bir süre kapanmak durumunda kalan çocuklarımızın, bu tatile diğerlerinden daha çok ihtiyaç duydukları gerçeğinden yola çıkarak ev yerine daha çok doğal ortamlarda, açık havada vakit geçirmeleri, ilgi çekici yerleri gezmeleri, gönüllerince eğlenmeleri, eksik kalan konularını gözden geçirmeleri, kendileri için yaz boyunca okullarda ücretsiz olarak açacağımız kurslara katılmaları ve istikrarlı olarak kitap okumaları çok faydalı olacaktır.
    Bu zorlu süreçte büyük çabalar gösteren, koşturan, sonuna kadar gayret eden tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyor; kendilerine gönüllerince güzel bir tatil geçirmeleri temennisi ile en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.