Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Salı Akşamı Derya Uluğ ve Faruk Demir Rüzgarı Esti

ilçemizde 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali Kırkpınar Konserleri kapsamında Edirne Belediyesi tarafından 11 Temmuz 2017 Salı akşamı Derya Uluğ ve Faruk Demir rüzgarı esti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Salı Akşamı Derya Uluğ ve Faruk Demir Rüzgarı Esti

Sertkan YILMAZ

    Havsa Belediyesi Kültür etkinlikleri çerçevesinde Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali Kırkpınar Konserleri kapsamında Derya Uluğ ve Faruk Demir ilçemiz terminal alanında Havsalılarla buluştu.
    Adeta festival havasında geçen konsere CHP Edirne Millet-vekilleri Okan Gaytancıoğlu,Erdin Bircan,ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin,Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,Parti temsilcileri,sivil toplum kuruluşları başkanları,daire amirleri ve vatandaşların katılımları vardı. 
    656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali Kırkpınar Konserleri kapsamında Derya Uluğ ve Faruk Demir ilçemiz terminal alanında verdiği  konsere havsa halkı yoğun ilgi gösterdi.“Havsa az sonra Edirne demektir” sloganı ile yola çıkan ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin göreve geldiği ilk gün olduğu gibi bugün de kültürel anlamda yapılan çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.
    Bu yıl ilçemizde ilk defa Kırkpınar etkinlikleri kapsamında verilen konser ile ilgili gazetemize açıklama yapan  ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin,” Konserler ve festivaller ilçemiz tanıtımı’nın yanı sıra sosyal anlamda kaynaşmayı sağlamakla beraber, birlikte hareket etme bilincini de geliştirmektedir. 
     ilçemiz için çalışmalara başladığımız ilk günden bu güne kadar önemli hizmetlerin altına imza attık Biz çalışmalarımızla ilçemize  en yakışanını ve en iyisini gerçekleştirmek için gayret sarf ettik ve sarf etmeye de devam ediyoruz. Daha çok işimiz olduğunun farkındayız. Elbirliğiyle aynı şevk ve istekle yılmadan, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü Havsa Halkı herşeyin en iyisine  layıktır. 
    656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali Kırkpınar Konserleri kapsamında ilçelerini ilinden ayırmayan ve bu yıl bir ilki gerçekleş-tirerek her ilçede 656. Kırkpınar Yağlı Güreşlerini de tanıtmak amacıyla halk konserleri vererek gönüllerde bir kez daha taht kuran Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan jestiyle ilçemizin gönlündeki yerini pekiştirdi. Kırkpınar kültür ve sanat etkinliklerini sadece Edirne merkezine değil ilçeleri ile tüm Edirne'mize yayan ve hepimizin ortak kültürel değeri olduğunu hatırlatan Edirne Belediye Başkanımız sayın Recep Gürkan'a bu anlamlı, güzel düşüncesi ve katkıları için şahsım ve ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunarım "dedi.
    Konser Faruk Demir ile sahneye çıkan protokolün sarı Saçlım Mavi Gözlüm şarkısını beraber söylemesiyle devam etti.
    ilçemiz Belediye  Başkanı Oğuz Tekin Sanatçılara ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a  çiçek ve plaket vermesi ile konser sona erdi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.