Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iş Bankası ile Havsa Ziraat Odası Arasında iş Birliği Anlaşması imzalandı

Türkiye iş Bankası ve Havsa Zi-raat Odası, Oda üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 17 Haziran 2021 Perşembe günü (dün) iş Birliği Protokolü ve ayrıca bir imece POS Protokolü imzaladı. imzalanan protokoller kapsamınca imece Kart Sahibi oda üyeleri bu avantajlardan yararlanabilecek .

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2021 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2021 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iş Bankası ile Havsa Ziraat Odası Arasında iş Birliği  Anlaşması imzalandı

Sertkan YILMAZ

    Türkiye iş Bankası ve Havsa Ziraat Odası, Oda üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir iş Birliği Protokolü ve ayrıca bir imece POS Protokolü imzaladı.
    Türkiye iş Bankası Havsa Şube Müdürü Haluk Kahraman ve Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent Uzel tarafından 17 Haziran 2021 Perşembe (dün) imzalanan protokoller kapsamınca imece Kart Sahibi oda üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak 5 ay faizsiz dönem avantajından yararlanabiliyor.
    iş Birliği Protokolü çerçevesinde Oda üyelerine aynı zamanda imece Kart, Tarım Kredileri, TARSiM Sigortası vb.muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkanı sunuluyor.
    Havsa Şube Müdürü Haluk Kahraman, imza töreninde yaptığı konuşmasında, iş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Havsa Ziraat Odası ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade etti.
    Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent Uzel imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, iş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.