Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı Oğulpaşa Köyünü Ziyaret Etti

AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı ilçemize bağlı Oğulpaşa Köyünü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2021 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2021 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı Oğulpaşa Köyünü Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı ilçemize bağlı Oğulpaşa Köyünü ziyaret ederek yağan dolu sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulundu.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, AK Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve ilçe yönetimi geçtiğimiz günlerde dolu yağışının ardından ilçemize bağlı Oğulpaşa köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. 
    Başkan Savaştürk ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “il Genel meclis üyemiz Sayın Ahmet Demircan ile birlikte Oğulpasa köyü muhtarı Zafer Çınar ve köy halkını ziyaret ettik. Geçtiğimiz akşam üzeri köyün bir bölümünü yağan dolu dolasıyla kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Rabbim Tüm çiftçilerimize mahsullerini hayırlısı ile toplamayı nasip etsin.” dedi.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk Oğulpaşa Köyü ziyareti sonrasında gazetemize yaptığı açıklamada; “Oğulpaşa köyümüzün düğün salonunun zemini ilçe Kaymakamımız Sayın Reşit Özer Özdemir'in  çalışmalarıyla yenilenmiş olup Oğulpaşa köyümüze hayırlı olsun. Bu vesile ile Sayın Kaymakamımız Reşit Özer Özdemir'e teşkilatımız ve Oğulpaşa köyü halkı adına teşekkür ederiz.
    Oğulpaşa köyümüzün talebi doğrultusunda köy içi enerji nakil hatlarının yenilenmesi çalışması il Başkanımız Sayın Belgin iba'nın çalışmalarıyla TREDAŞ tarafından Oğulpaşa köyümüzde devam etmektedir. Sayın başkanımıza teşkilatımız ve Oğulpaşa köyü halkı adına teşekkür ederiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.