Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediyesi'nden Babalar Günü Jesti

Her anlamlı günde bilbordlara anlamlı görseller ve afişlerle dolduran ilçemiz Belediyesi, bu sefer Babalar Günü için babalara ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediyesi'nden Babalar Günü Jesti

Nilay YILMAZ

    Her anlamlı günde bilbordlara anlamlı görseller ve afişlerle dolduran ilçemiz  Belediyesi, Haziran ayının üçüncü haftasının Pazar günü kutlanan Babalar Günü için bu sefer bilbordlar babalara ayrıldı.
    Her yıl Haziran ayının üçüncü haftasının Pazar günü kutlanan Babalar Günü'nde Havsa Belediyesi ilçe genelinde yer alan reklam panolarında ilçemizde yaşayan vatandaşların gönderdiği 'Baba ve Çocuk' temalı fotoğraflar yer alacak.
    Konu ile ilgili olarak Havsa Belediyesi tarafından gazetemize yapılan açıklamada; “Haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanan Babalar Günü'nde ilçemiz genelinde yer alan reklam panolarında, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın göndereceği 'Baba ve Çocuk' temalı fotoğrafların yer almasını istiyoruz.
    Sizlerde babanızla çekilmiş fotoğrafınızı bizlere gönderin, panolarımız da yerinizi alın.14 Haziran 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar gönderimlerin 0553 338 47 00 numaralı telefona yapılması gerekmektedir.” denildi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.