Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan Ankara'da Ziyaretler Gerçekleştirdi

“Projelerimizin takibi için Ankarada'yız. ilçemiz için yapacak daha çok işimiz var.” diyen Balkan Ankara'daki programına AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte ilk olarak AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan Ankara'da Ziyaretler Gerçekleştirdi

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 02 Haziran 2021 Çarşamba günü Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. ilçemizde yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ve projeler ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulundu. 
    “Projelerimizin takibi için Ankarada'yız. ilçemiz için yapacak daha çok işimiz var.” diyen Balkan Ankara'daki programına AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte ilk olarak AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ı ziyaret etti.
    Başkan Balkan; “Projelerimizin takibi için Ankarada'yız. ilçemiz için yapacak daha çok işimiz var .Milletimizin iradesi ile göreve geldikten sonra hiçbir ayrım yapmaksızın hemşehrilerimizin tüm taleplerine koşan Sayın Vekilimiz Fatma Aksal'a desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.
    Sonrasında AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal, il Başkanı Belgin iba, Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan,Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı ziyaret ettiler.
    Başkan Balkan, “Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı sayın Nadir Alparslan'ı ziyaret ederek ilçemiz'de yürüttüğümüz projeler ile ilgili tıkandığımız noktalarda Bakanlığımız'ın desteğini talep ettik.
    Bakanımızın bizlere her zaman samimi ve yardımcı yaklaşımı için teşekkür ediyorum.” dedi.
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na da ziyarette bulunan Milletvekili Fatma Aksal, il Başkanı Belgin iba, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü.
    Balkan ziyaret ile ilgili olarak; “Bakanımız'ın Havsa ve Keşan ziyaretlerinde görüştüğümüz projeleri hayata geçirebilmek için proje çalışmalarımızın son hallerini Bakanımız ile istişare ettik.
    Projelerimize kısmetse bu yaz bismillah diyoruz. ilçemiz için vizyon projeleri olacağına inancımız tam. Havsamız'ı 5 yıl sonunda yeni bir çehreye kavuşturmak için durmayacağız .” dedi.
    Son olarak Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Edirne Milletvekili Fatma Aksal Ticaret Bakanlığını ziyaret ederek Ticaret Bakanlığı'na atanan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.