Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okan Gaytancıoğlu ve Hüseyin Özden Köyleri Ziyaret Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden Naipyusuf ve Necatiye Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Okan Gaytancıoğlu ve Hüseyin Özden Köyleri Ziyaret Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden Naipyusuf ve Necatiye Köylerini ziyaret etti.
    Naipyusuf Köyünde vatandaşlarla sohbet eden Doç. Dr. Gaytancıoğlu özellikle tarımdaki sıkıntıların köyleri dert yuvası haline getirdiğini söyledi. Köylerin boşaldığına, tarımda maliyetlerin arttığına ve ithalatla sorunların çözülmek istendiğine vurgu yapan CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Gaytancıoğlu bunların çözüm olmadığını çözümün üretmek ve çiftçiyi desteklemek olduğunu ifade etti.
    Havsa'nın Necatiye Köyünü de ziyaret eden Doç. Dr. Gaytancıoğlu ve Özden burada daha önce sel baskını yaşanan Necatiye deresini inceledi. Necatiye merasını da inceleyen Doç. Dr. Gaytancıoğlu “Merada bir süre önce hükümete yakın bir inşaat firması tarafından sondaj yapıldı. Bunun ne için yapıldığını soru önergesi olarak sordum. Bakanlıktan cevap geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağım.
    Meralar gözlerimiz gibi korumamız gereken yerlerdir. Mera olmadan hayvancılık olmaz. Bu bölgedeki meralar özellikle hızlı tren yapımından zarar gördüler. Kimi mera alanlarına başka şeyler yapılmak isteniyor. Oysa meralar yasal olarak korunmak zorunda” dedi.  
    Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden'in özelikle yaz döneminde köy ziyaretlerini sıklaştıracakları belirtildi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.